Politica de livrare a serviciilor achiziționate cu plata online cu cardul

Datorită specificității activității de formare, serviciile sunt exclusiv oferite în sala de cursuri cu adresa indicată pe https://incube.ro

Politica de anulare / retur a serviciilor achiziționate și plătite prin ordin de plată sau prin card bancar

Centrul de Formare inCub.e nu este obligat și nu va restitui nici unui client contravaloarea pachetului dacă acesta a fost achiziționat cu succes în urma unei înscrieri prin platforma https://player.incube.ro, deoarece serviciul este considerat un serviciu intelectual 100% activ spre avantajul clientului.

Programul de cursuri fiind de luni până sâmbătă între orele 9.00 – 19.00, respectiv 9.00-14.00 sâmbăta, dând o flexibilitate participantului, care are dreptul la participare pe o perioadă de 30 de zile calendaristice, se consideră ca participantul are toate posibilitățile să se folosească la maxim de servicii. Nu este posibilitate de retur/anulare.

În caz excepțional, dacă se consideră că s-a emis o greșeală de către participant la introducerea datelor este recomandat contactarea Centrului de formare pe adresa: office@incube.ro, care în 48 de ore va corecta greșelile omise și va trimite factura corectă participantului.

Participantul are dreptul de a contesta serviciile din factura emisă de platforma https://player.incube.ro în termen de 24 ore, iar Centrul de Formare inCub.e va analiza situația și va prezenta clientului un punct de vedere.