fbpx

Politica de livrare a serviciilor achiziționate cu plata online cu cardul

Datorită specificității activității de formare, serviciile sunt exclusiv oferite în sala de cursuri cu adresa indicată pe https://incube.ro

Politica de anulare / retur a serviciilor achiziționate și plătite prin ordin de plată sau prin card bancar

Centrul de Formare inCub.e nu este obligat și nu va restitui nici unui client contravaloarea pachetului dacă acesta a fost achiziționat cu succes în urma unei înscrieri prin platforma https://player.incube.ro, deoarece serviciul este considerat un serviciu intelectual 100% activ spre avantajul clientului.

Programul de cursuri fiind de luni până sâmbătă între orele 9.00 – 19.00, respectiv 9.00-14.00 sâmbăta, dând o flexibilitate participantului, care are dreptul la participare pe o perioadă de 30 de zile calendaristice, se consideră ca participantul are toate posibilitățile să se folosească la maxim de servicii. Nu este posibilitate de retur/anulare.

În caz excepțional, dacă se consideră că s-a emis o greșeală de către participant la introducerea datelor este recomandat contactarea Centrului de formare pe adresa: office@incube.ro, care în 48 de ore va corecta greșelile omise și va trimite factura corectă participantului.

Participantul are dreptul de a contesta serviciile din factura emisă de platforma https://player.incube.ro în termen de 24 ore, iar Centrul de Formare inCub.e va analiza situația și va prezenta clientului un punct de vedere.

V-ați abonat cu succes la ora gratuită!

S-a produs o eroare în timpul încercării de a vă trimite cererea. Vă rugăm să încercați din nou.

În conformitate cu GDPR, am luat la cunoștință că datele mele sunt în siguranță și vor fi folosite doar pentru comunicarea cu inCub.e Language School.

Înscrieri-te la o oră gratuită!