Politica de achiziționare a cursurilor prin platforma player.incube.ro

Toate prețurile sunt contractuale. Serviciile se prestează pentru o singură persoană. Pe platforma online prețurile sunt întotdeauna actuale și valabile. Prețurile sunt finale pentru anul curent și includ TVA-ul. Moneda folosită este RON.

Pentru oferte de grup se cer oferte speciale, iar după discuția acestora se încheie un contract de prestări servicii, termenele și condițiile cărora corespund contractelor respective.

Periodic vor apărea promoții, Vouchere care se pot folosi pentru a primi diferite reducere la prețurile standard.

Centrul de formare inCub.e pune la dispoziție utilizatorilor achiziționarea de cursuri de dezvoltare personală și profesională de limbi moderne. Tarifele și specificațiile cu privire la tipurile de pachete de cursuri sunt afișate pe pagina https://player.incube.ro, care necesită înregistrare.

Plata se poate efectua doar după o întâlnire personală cu formatorii la Zilele Porților deschide, după care intră din nou pe https://player.incube.ro, având posibilitatea de a efectua plățile dorite.

Pachetele propuse vin cu o serie de beneficii și condiții care sunt trecute pe pagina de website https://incube.ro condițiile financiare pe pagina https://player.incube.ro. Utilizatorii au dreptul sa aleagă oricare pachet prezentat pentru a le achiziționa exclusiv cu plata prin card. Pachetele de servicii sunt puse la dispoziția utilizatorilor la adresa website-ului https://player.incube.ro

Pachetele de servicii de formare profesională reprezintă un tot unitar, ele nu pot fi comandate sau achiziționate parțial.

Utilizatorul va accesa secțiunea paginii de plată și va opta pentru una dintre pachetele de servicii de formare profesională. Participantul are dreptul de a mai cumpăra servicii suplimentare în acele 30 de zile calendaristice, în cazul în care dorește să participe des la cursuri. Informații detaliate se găsesc pe https://player.incube.ro.

Participarea la cursuri este posibilă doar după cumpărarea pachetului prin plata cu cardul online prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA.RO

După efectuarea plății, utilizatorul va primi din partea Centrului de Formare inCub.e un mesaj de confirmare prin e-mail. De la momentul primirii mesajului de confirmare a comenzii, participantul se programează la sala de cursuri pe pagina  https://player.incube.ro și are dreptul să participe la curs.

În cazul în care detaliile serviciilor nu sunt afișate corect în e-mail, participantul are obligația de a notifica Centrul de Formare inCub.e pe adresa de e-mail: office@incube.ro