A Multinvest Cégcsoport modern idegennyelvoktatási egysége az inCub.e és az EECentre (European Examination Center) Cambridge Assesment partnerségnek örvend. Ez azt jelenti, hogy mostantól akkreditált Cambridge nyelvvizsga központtá váltunk, ahol angol és más nyelvvizsga felkészítőket és vizsgákat szervezünk.

Ez fantasztikus lehetőség azoknak a nyelvtanulóknak, akik nemzetközileg elismert képesítést szeretnének szerezni, amely segítheti őket a magánéletükben és a szakmai életükben.

Ezen vizsgák teljesítése számos előnnyel jár, mint például a nemzetközi elismertség, a karrier lehetőségek bővülése, valamint a tanulmányok külföldön történő folytatásának lehetősége.

Az inCub.e továbbra is az a központ, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy személyre szabott és hatékony tanulásban részesüljenek. Az inCub.e képzett oktatói és az oktatási központban található modern felszerelés lehetővé teszi a diákok számára, hogy a lehető legjobb tanulási élményt kapják.

Ha valakit érdekel az innováció és a kreatív gondolkodás, valamint szeretne egy Cambridge Nyelvvizsga-bizonyítványt szerezni, nincs más dolga, mint ellátogatni www.incube.ro weboldalra, és jelentkezni a Nyílt Napokra, hogy felmérhessük a tudásszintjét!

Az inCub.e kitartó és segítőkész csapata készen áll arra, hogy segítsen bárkinek az álmai megvalósításában, és hogy sikeresebb legyen a személyes és szakmai életben.

Minden jót,

Balog Hunor-Levente

A Csapat nevében