inCub.e
elementul de bază al conversației

Curs de limba engleză pentru adulți

O parte integrantă din viziunea Grupului Multinvest din orașul Târgu-Mureș constă din sprijinirea dezvoltării societății a orașului. Aceasta include nu numai dezvoltarea urbană, ci și dezvoltarea oamenilor prin învățare și întărirea spiritului intercultural. O componentă a acestui demers este axată pe dobândirea cunoștințelor de limbi străine, al cărei punct de legătură este Terenul de limbi străine inCub.e.

inCub.e își concentrează toate activitățile pe sprijinirea dezvoltării carierei personale și profesionale a tuturor adulților, indiferent de vârstă. Baza dezvoltării personale începe cu o bună înțelegere a textului citit, cunoașterea adecvată atât a limbii materne, cât și a limbii străine. Misiunea noastră este de a oferi un sistem modern de învățare a limbilor străine prin tehnologie digitală adaptată, metodologii de predare și multe conversații pe limba țintă.

Misiunea noastră este de a oferi o cale spre competențe durabile de limbă maternă și limbi străine prin dobândirea cunoștințelor limbilor române, engleze și maghiare.

 

skill zone

O parte integrantă din viziunea Grupului Multinvest din orașul Târgu-Mureș constă din sprijinirea dezvoltării societății a orașului. Aceasta include nu numai dezvoltarea urbană, ci și dezvoltarea oamenilor prin învățare și întărirea spiritului intercultural. O componentă a acestui demers este axată pe dobândirea cunoștințelor de limbi străine, al cărei punct de legătură este inCub.e Language Course.

inCub.e își concentrează toate activitățile pe sprijinirea dezvoltării carierei personale și profesionale a tuturor adulților, indiferent de vârstă. Baza dezvoltării personale începe cu o bună înțelegere a textului citit, cunoașterea adecvată atât a limbii materne, cât și a limbii străine. Misiunea noastră este de a oferi un sistem inovativ de învățare a limbilor străine prin tehnologie digitală adaptată, metodologii de predare și multe conversații pe limba țintă intr-un mediu unic și modern.

Misiunea noastră este de a oferi o cale spre competențe durabile de limbă maternă și limbi străine prin dobândirea cunoștințelor limbilor române, engleze și maghiare.

serviciile noastre

Îmbunătățirea competențelor de limbă străină prin teme creative și instrumente moderne totodată cu o echipă de coaching profesionistă.

Teme creative

Instrumente moderne

Echipa de coaching profesională

Modalitatea de a ajunge să ne întâlnim este să vă înregistrați și să participați la Ziua Porților Deschise organizate.