fbpx

Centrul de formare de limbi moderne al Multinvest Group, inCub.e, se bucură pentru un parteneriat EECentre (European Examination Center) Cambridge Assesment, ceea ce înseamnă că am devenit centru de examinare limba engleză acreditată, unde vom organiza examene, dar și pregătiri de examene Cambridge.

Aceasta este o oportunitate fantastică pentru cursanții de limbi străine care doresc să obțină o calificare recunoscută la nivel internațional, care îi poate ajuta în viața personală și profesională.

Finalizarea acestor examene are multe avantaje, cum ar fi recunoașterea internațională, oportunități de carieră și posibilitatea de a continua studiile în străinătate.

inCub.e continuă să fie centrul care le permite participanților să beneficieze de o formare personalizată și eficientă. Echipa de Coach calificați de la inCub.e și echipamentele de ultimă generație din centrul de formare le permit participanților să aibă parte de cea mai bună experiență de învățare posibilă.

Dacă sunteți interesați de inovație și gândire creativă și doriți să obțineți un certificat Cambridge Language Certificate, tot ceea ce este de făcut este să vizitați site-ul www.incube.ro și să vă înscrieți la Zilele Porților Deschise să găsim nivelul de cunoștințe de unde pornim!

Echipa dedicată și profesională de la inCub.e este pregătită să ajute pe toată lumea să își îndeplinească visele și să aibă mai mult succes în viața personală și profesională.

Toate cele bune,

Balog Hunor-Levente

În numele Echipei